YED-İ BEYZA DERNEĞİ

Sakarya’da 15 yıllık deneyime sahip olan YED-İ BEYZA DERNEĞİ’ miz her yaşta hanımlara sosyal, kültürel, mesleki, sağlık, rehberlik vb. birçok konuda eğitimler vermektedir. Amacımız Sakaryalı çocuk, genç, yetişkin tüm hanımlarının Milli ve Manevi duygulara bağlı, mesleki kariyerlerinde kaliteli, çevresindeki olumsuzluklara karşı bilinçli, istikbale istikamet sahibi nesiller yetiştirmeyi amaçlayan bireyler olmasını sağlamaktır.

MİSYONUMUZ

Yed-i Beyza Derneği olarak Sakarya bölgesindeki çocuk, genç ve hanımların, ahlaki ve manevi değerler çerçevesinde, eğitim, kültür ve dayanışma alanındaki gereksinimlerini karşılar.

VİZYONUMUZ

Sakarya bölgesi başta olmak üzere, tüm insanlığın maddi- manevi ihtiyaçları hususunda araştırma yapan ve çözüm önerileri geliştiren, her bireyi kendi çapında bir öğretmen düzeyine çıkararak toplumların karakter gelişimini sağlayan sistemli bir yapı olmaktır.

İLKELER

• Güvenilirlik